Скопје е како преубава девојка…

premnogu sminka-pocetna_majkatiitatkoti
Градот Скопје е како преубава девојка на која беспотребно и е нанесена
премногу шминка. Штета што на нашата убавицата шминката и е трајна.
Посетено 1.943 пати