Шеќерно Виножито На Стапче (Видео)

Низ улиците на Турција можат да се сретнат овие мајстори за слатки на стапче кои „мотаат“ шеќерни виножита за неколку секунди.

rimmel_london

Посетено 582 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!