А да ја сплескам главата со менгеме?

„Да пуштам бркови?“
„Како сакаш“
„Еве..сега сум ти поубав?“
„Се исто ми е“
„А да ја офарбам фацава во зелено?“
„Како сакаш“
„Еве..сега сум ти поубав?“
„Се исто ми е“
„А да ја сплескам главата со менгеме?“
„Како сакаш“
„Еве..сега сум ти поубав?“
„Се исто ми е“
„А да ги ставам очите на г’з?“
„Како сакаш“
„Еве..сега сум ти поубав ?“
„Се исто ми е“
„А да си го залепам носот со супер лепак?“
„Како сакаш“
„Еве..сега сум поубав?“
„Се исто ми е“
„Ама ти изгледа не ме сакаш како вчера?“
„Па не .. само што вчера со другарка
ми се смува, не со мене,
ама изгледа беше толку пијан па не се ни сеќаваш“
„Хмм..хммм..како низ магла ми е,
а зошто не ми кажа на почеток да
не се глупирам за џабе?“
„Па интересно ми се виде… и не е за џабе,
сакам луѓе што се глупираат“
– и ме залапа…најубаво и најсочно ме залапа
Ах, женски, никад нема да ги сфатам

Посетено 1.854 пати