“Робот Се Бори За Слобода, А Слободниот За Совршенство“ – Јане Сандански

[fblike]robot_majkatiitatkoti

Посетено 950 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!