Елеганцијата На Геометриските Тетоважи

[fblike]
Чејм Мачлев е мајсторот зад машинката кои ги тетовира овие комплексни геометриски симулации кои многу елегантно и спонтано се провлекуваат низ човечкото тело. Еве неколку идеи за љубителите на подкожното мастило.
Посетено 648 пати