Подарувам роденден

Print
Подарувам роденден
прекрасно поминат,
со љубов, среќа и радост
со убаво друштво и муабет
со песни и шеги до бескрај.
Неговата бројка е 54-ри.
Го препорачувам на сите помлади.
А јас ќе го чекам следниот
и повторно ќе го подарам на некои…
кои знаат да го живеат животот.

jk banner grcija

Посетено 566 пати