Паметните Телефони Убиваат, Зарем Не?

[fblike]
Секој кој поседува мобилен телефон треба да ја научи оваа лекција

jonas_majkatiitatkoti

Момчето има 24 години, сака да слуша музика и да разговора со своите пријатели преку својот smartphone, но сепак тој е убиен токму од  паметениот  телефон.   
 Ова видео драматично покажува еден од  најголемите современи проблеми.
[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=MPoQgbYn8fU[/youtube]
Посетено 14.293 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!