К-15 полни 25 години, четврт век откако го снимија првиот скеч и створија револуција во хуморот и сатирата! (Видео)

Нека им е среќен роденденот на тројцата мускетари кои успеаа да ја насмеат публиката и тогаш кога сите мислеа дека се’ е изгубено.

Пред 6 години, Бранко Огњановски познат во шоуто како Миле Паника, не’ потсети на нивниот роденден со една интресна објава:

Во една прилика, тој изјави дека колку тој што се сеќава, ова е првиот скеч кој тие го снимиле:

Посетено 3.408 пати