Маса За Пинг Понг

[fblike]
Glass Top маса за Пинг Понг by TravisMatthew…

Еве едно многу интересно парче мебел, што секако ќе ја разубави секоја
соба за играње: Маса за Пинг Понг Glass Top by TravisMatthew…
Ова парче мебел е создадено со користење на масивно парче од совршено полирано стакло и е идеално за брза, забавна и постојана игра. Со цел површината да остане сосема беспрекорно, линиите за сервис се наоѓаат на долната страна. Иако оваа маса изгледа многу елегантно и нежно, всушност е многу долготрајна и издржлива, благодарение на ѕидниот структурен челик и заварените споеви. Секоја од овие маси е многу квалитетно офарбана и со неаследуваат два прилагодени рекети, кофа за ладење на вино и 100 ТМ топчиња за пинг-понг. Таа беше направена во Калифорнија, но може да биде достапна клиенти насекаде во светот.
Посетено 849 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!