Како ги прифатија најновите вести од Собрание на Инстаграм?

Само шо идам од Инстаграм, а тамо инфлуенсерките ги боле путето и за дво-третинско мнозинство и за интеграциите, само сториња од мешана салата ќец и мала т’га, па една слика црно бела, па скролнеш лево, па истата слика ама само у боја, умрете копелиња задужени!!!

Посетено 753 пати