Певаљка е права ствар

Се загледав. Нема што. Таму некое ТВ каналче. Турбо – фолк песМи со певачици. ПесМите болеа. Потечени усти и образи, предница од илјада кубика на мегдан, сто кила шминка на фаца, трепки ХХL, мачкани со боја за кондури, ф’станчиња ХХS со светки, лампиони и диско кугли. Самодевалвирање до крајни граници. Што желба ќе беше за привлекување мажјаци и размножување. Мислиш овулираат цел месец.

p.s. Мора да поработимо на твој стајлинг. Ослепесмо од тија сФетќе.

Изворно бај Oliver Tushevski

Посетено 1.424 пати