Малку познат факт: Љубовта и Кокаинот

Една од овие две работи може да ве чини многу пари

Заљубувањето е чувство слично на она кога земате кокаин. И во двата случаја се активираат исти мозочни структури, предизвикуваат подобро расположение, се зголемуваат сексуалните апетити и се зголемува самодовербата.

НАПОМЕНА:
Една од овие две работи може да ве чини многу пари и да ви го уништи животот. Другата е кокаинот.

Посетено 8.791 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!