Ивана Чолаковска: Од Другата Страна На Светот

Ивана сака на цела Македонија да и посака најдобра 2016 година,
година полна со соништа.ivana-pocetna
Ние само што го добивме оваа мотивационо видео каде Ивана сака да ни покаже дека доколку веруваме во соништата тие еден ден ќе станат стварност.
Ивана Чолаковски, која го поминува нејзиниот трет Божиќ на пат (првиот го прослави во Индија, вториот во Патагонија Аргентина и овој пат во пустината на Долна Калифорнија во Мексико), мора да биде силна секој пат кога овие празници и прослави доаѓаат, а таа е далеку од дома и од семејството. Затоа таа собрала некои од неверојатните моменти од ова патување околу свет за да се потсети себеси а и нас низ што таа поминала до сега. Вели дека вреди да се жртвува за остварување на својот сон.
rimel-logo MALO post
Додека го гледавме ова видео со Игор Џамбазов, тој се фати за глава и рече:
“Да имаше вакви женски во мое време, 18 пати ќе бев женет…”
gaia logoМожете да и помогнете на Ивана да го однесе името на Македонија уште низ неколку земји со притискање на Like на нејзината фан страна: www.facebook.com/aroundgaia 

Посетено 11.181 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!