Женски рулет – петти дел

[button color=”#000″ background=”#fff” size=”large” src=”http://majkatiitatkoti.com/objavi/zenski-rulet-cetvrti-del/”]Прочитајте го четвртиот дел[/button]„Знаеш дека ова не води на арно, нели?“ – рече Тања и го

Прочитај повеќе

Женски рулет – четврти дел

[button color=”#000″ background=”#fff” size=”large” src=”http://majkatiitatkoti.com/objavi/zenski-rulet-tret-del/”]Прочитајте го третиот дел[/button] „Леле не ми се верува дека одиме на девојачко кај Тања!“ –

Прочитај повеќе

Женски рулет – трет дел

[button color=”#000″ background=”#fff” size=”large” src=”http://majkatiitatkoti.com/objavi/zenski-rulet-vtor-del/”]Прочитајте го вториот дел[/button] „Вечер сме кај Тања на роденден, само да те информирам,“ – рече

Прочитај повеќе

Женски рулет – втор дел

[button color=”#000″ background=”#fff” size=”large” src=”http://majkatiitatkoti.com/objavi/zenski-rulet-prv-del/”]Прочитајте го првиот дел[/button] Наредниот ден Кире се разбуди со страшна главоболка. Само што ги отвори

Прочитај повеќе

Женски рулет – прв дел

Кире отсекогаш знаеше дека е различен од другите. Имаше нешто во него што го одвојуваше од нормалните луѓе, нешто што

Прочитај повеќе

Исповеди на еден Психотичен Ум – десетти дел

„Ти текнува ли колку бевме невини кога бевме деца?“ – носталгично праша Симон. „Па не знам дали бевме баш невини

Прочитај повеќе

Исповеди на еден Психотичен Ум – деветти дел

„Од што најмногу се плашиш на светов?“ – праша Антонија. „Од моето нетрпение, избувливост и бегање од вистината“ – како

Прочитај повеќе

Исповеди на еден Психотичен Ум – осми дел

Нели е клише што секогаш врне кога човек пати? Клише се пуно работи, само не начинот на кој размислувам јас.

Прочитај повеќе

Website https://animeheaven.pro: Watch Submarine 707R animeheaven Episode 2 animeheaven hunter x hunter

Website https://animefreak.ws: Watch Pretending to forget animefreak Episode Full attack on titan animefreak

Animepahe: Cooking with Valkyries anime episode 10 online free at https://animepahe.cc animepahe

Initial D First Stage Episode 26

Openuserjs: https://openuserjs.org/users/gogoanimelol

Otofun: https://www.otofun.net/members/animefreakws.782147/#about