Како го поминаф летниот распус

nase more- naslovna_majkatiitatkoti
Ние многу убаво го поминафме летниот распус бефме на нашето море во грчка кое што тиа од грчка ни го земале со лажни документи. Тато вика дека еден ден тоа па ќе биде наше и тогај ќе не молат да се бањаат во него тија грциштата. Бевме сместени во една соба со лустер со вентилатор. јас, тато, мама, бато, чичо Ване, стрина Љубинка и баба ама баба не одеше на плажа. Најповеќе се смеевме кога навечер пред спиење тато и чичо Ване се натпреваруваа кој погласно ќе прдне. Тато беше најакиот човек на плажата мама готвеше најубави ручеци на плинското на плажата и сите беа насмеани кога ќе мириснеа од ручекот. Тато вика дека жената мора убав ручек да праи а мажот мора да ја прај жената а бато само сереше по плажата дека е мал. Цело време јадевме риба што ја фаќаа тато и чичо Ване а тато ни викаше дека тоа е здраво и дека дома нема ваква риба. Најтешкоми беше да јадам од ручекот зошто после не смее да се бања зашто ќе добиеш преплет на црева и ќе умриш. Тато еден ден се опи од домашната ракија и ја истепа мама зошто мама цркаше по него да не го пере стоеденот во море сите се собраа да ја бранат мама ама тато ја извади хеблата и сите се разбегаа и тато беше најак на плажата. После и ја опна уште една на мама и мама престана да плаче тогаш мене ми акна една заушка и ми рече да ѓи соберам гомната од бато.
Јас многу убаво си го поминав летниот распус и читав лектири.

 

Посетено 1.425 пати

AnimeDao animedao kissanime tv: Naruto Episode 220

KissAnime kissanime taken down: Dragon Ball Z (Dub) (https://kissanimeonline.com/m/All) Episode 291