Кај именувањето на Дарко Лешоски за прв човек на СВП, јас гледам една добра и една лоша работа

miodrag misolic-naslovna_majkatiitatkoti

Кај именувањето на Дарко Лешоски за прв човек на СВП, јас гледам една добра и една лоша работа.
Добро е што, конечно нек…

Posted by Miodrag Misolic on Saturday, August 12, 2017

595x90

Посетено 2.707 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!