Еве ни го МекДоналдс пак, но само како реклама за Светски Куп

Можеби ова е најдобрата реклама што досега се појавила воопшто на некој Светски Фудбалски Куп.  Sирнете ја, можеби ќе се согласите дека е баш така.

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=Smh0QXSmF-A[/youtube]

Посетено 1.277 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!