Игор Џамбазов – Мојот Пат (Видео)

Игор Џамбазов ја преработи и препеа на македонски јазик песната „My way”… ја изведе на Златна Буба Мара 2016.

Posted by MAJKA TI I TATKO TI on Sunday, February 21, 2016

Посетено 11.359 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!