Џина Папас Џокси и 5б ОУ Ј.Х Песталоци – Шарени чадори (Видео)

Шарени чадори, сегде по улици, врне не запира, врне истура , како на празници Скопје се топори …..

Маестро Џокси – пролет 2016

sareni cadori-pocetna_majkatiitatkoti

Посетено 1.872 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!