Вака да размислуваа сите професори, Кембриџ ќе ни завидуваше – Дана Прелиќ

-Добар ден професорке, вас ве барам!
-Повелете! Што мака имаме?
-Каснам со животов!! Потпис да земам.
-Сите касниме со животот, душо. Милион пропусти имаме

Ми проработува мајчинското:
-Мила ние овде и вашите дома ве гледаме како објекти за учење, а вам во меѓувреме ви се случува живот. Невозвратени љубови, беспарица…….. Тргни ги сите тригер проблеми настрана и заинати се! Само треба да почнеш!

Посетено 1.115 пати