Другарка ми, ми ја откри Америка

дај кажи некој рецепт за инстант заспиванка
slabo spienje_majkatiitatkoti
И викам на другарка ми „Во последно време слабо спијам, тешко заспивам, немир некој ме мачи, се вртам со саати, дај кажи некој рецепт за инстант заспиванка.“ Ми вика, „Исели се од Македонија и мирно ќе си спиеш.“
И ми ја откри Америка.

[button color=”#000″ background=”#fff” size=”large” src=”http://majkatiitatkoti.com/prikaski-za-mali-deca/kalina-kosi-page/”]Можеби ќе ве интересира повеќе од истиот автор[/button]

595x90

Посетено 1.547 пати