Досега Невидени Портрети На Глумци

Behind the Mask
Keira KnightleyKeira Knightley

Во лондонската галерија Somerset House се отвори изложбата
Behind the Mask“,
резултат на соработката помеѓу  BAFTA
и познатиот фотограф Andy Gotts

Енди, кој веќе 23 години снима портрети на славните личности, во текот на две години патуваше низ светот како би ги фотографирал глумците кои имаат значаен придонес во филмската индустрија и за тоа биле наградени: Lauren BacallJeff Bridges, Daniel Day-Lewis, Al Pacino, Tilda Swinton како и многу други.
Kevin Spacey
Kevin Spacey
Robert De Niro
Robert De Niro

 

  Michael Caine
Michael Caine
  Tony Curtis
Tony Curtis
  Penelope Cruz
Penelope Cruz
Thandie Newton
Thandie Newton
Nicole Kidman
Nicole Kidman
  Scarlett Johansson
Scarlett Johansson
  Helena Bonham-CarterHelena Bonham-Carter   Tilda Swinton
Tilda Swinton
Посетено 1.701 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!