Руски Тенк

[fblike]
Руски Тенк – Тип габаритен како тенк и грациозен како да е руско производство. Јаде месо како што Лада Нива голта нафта.

И, има врат како палма…пардон, како палмите на Коце.

Посетено 598 пати