Како изгледа дечкото што го измислил Смајлито

Погледни го дечкото шо го измислил смајлито у очи, прочитај драма од Бекет и Јонеско, протумачи ги Сартр и Ками и испи две три пива со Кафка, а не да ми спремаш магистратура на тема мобинг, брејнсторминг, добарлисишопраинг и макроекономската стабилност у дисбалансираните услови низ третио свет.

Посетено 636 пати