Боре пароди продукција вам претставља: Буџење са петловима (Видео)

Беше лани на виа ден…..че глеаме ли реприза?

Речено. Сторено. Речиси и да е преведено ама знајш ноа на кав’даречки акценат и прилагодено за наши ситуации. И да нема љутиш. Ја сум туа за да ве насмеам. Ако некој го земе воа за сериозно че остаам кутија за жалби и поплаки на плоштадот Касандра или како и да се вика више. Смејте се човеци. Политиката не е наша работа ама па затоа јадњето гомна и правење смешки од друга страна е! 😀 😀

Posted by Борче Стаменов on Friday, September 16, 2016

Посетено 380 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!