Непушачи, престанете да бидете новите вегани!

Цигаре пред испит, цигаре пред рандеву, цигаре пред гимназијата, цигаре пред канцеларијата.

Цигаре уз кафето, цигаре уз пивото, цигаре уз муабет, цигаре уз музика.

Цигаре после јадење, цигаре после размножување, цигаре после туш, цигаре после цигаре.

Непушачи, прекинете да бидете новите вегани.

Посетено 243 пати