Во Чест На ‘Foo Fighters’ 1000 Музичари Ја Свиреа ‘Learn To Fly,’

[fblike]Подгответе ги вашите ушни тапанчиња за сензационалата изведба
на Learn To Fly во чест на Foo Fighters
[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=JozAmXo2bDE[/youtube]
Посетено 407 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!