Добро дечко, спакувај ги овие црните Timberland

timberland-pocetna_majkatiitatkoti

– Добро дечко, спакувај ги овие црните Timberland, 46ти број, ќе ги зеам.
– Како ќе плаќате, ќеш или со картичка.
– Со бубрего дечко, со бубрего.

Posted by Кирил Стоименов on Sunday, November 22, 2015

Посетено 5.796 пати