Кока-Кола креираше држач за салфетки со вградена 360 степени камера (Видео)

Во ресторан во Шпанија поставена е 360 видео камера во држач за салфетка со која луѓето можат да се поврзат преку нивните смартфони.
Откако ќе се поврзете, “Coca-Cola Happiness 360 camera” ќе започне со снимање на 360 степени видео од вас и вашите пријатели. Тогаш тие можат да ја споделат оваа содржина на социјалните мрежи.

HAPPINESS 360 INGLÉS from Territoriocreativo on Vimeo.
mondivi bel

Посетено 1.348 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!