Лесна диета

lesna dieta-pocetna_majkatiitatkoti
Другарка ми објаснува лесна диета: Ќе јадеш од сувата храна што обично ја јадеш пола, а од течноста дупло, смееш да јадеш повеќе пати на ден, ама по малку, без млеко и млечни производи и без сувомеснато ништо, наместо шеќер овошје, никако производи што содржат јагленихидрати …. Ја слушав, ја слушав внимателно цело време, и на крај пак, од се што ми кажа само едно нешто запамтив – дека смеам да јадам повеќе пати на ден!
595x90

Посетено 1.281 пати