Хахахахах, Дубиоза на Таксират

Дубиоза Колектив на Таксират Ја: ХАХАХАХАХХА Дубиоза Колектив: ХХХАХАХАХАХАХ Таксират: ХАХАХАХАХАХАХАХАХ 30.000 шо ќе ги земат: ХАХАХАХАХАХАХ

Прочитај повеќе

Значи сум станал помрзлив од цело маало Црногорци!

Од толку што сум станал мрзлив кога порачувам пица, кажувам: Голема мексикана на улица Илинденска, влез втори, спрат 6ти, стан

Прочитај повеќе