Синко, кога ќе ги откажеш тие цигари?

Кај еден другар од средно, страстен пушач, гледаме фудбал у дневна, а мајка му у кујната мие садови. Доаѓа да мења пепељара и успат му вика:

-Добро бе синко, пушиш како оџак, се отру, кога планираш да ги откажеш тие цигаришта?

-Планирам мајко, кога ќе ги укинат сексот, храната, чекањето автобус, малите одмори, кафето и  пивото…

Посетено 176 пати