За секоја 6-ка у индекс – 1000 денари

Тетка ми му вика на братучед ми (бруцош):

-Синко абе пак ќе квадрираш, седи учи малце. Еве за секоја 6ка у индекс ти давам по иљадарка!

-Ма остај ме жено, не ми е до пари!!!

Посетено 250 пати