Значи сум станал помрзлив од цело маало Црногорци!

Од толку што сум станал мрзлив кога порачувам пица, кажувам:

Голема мексикана на улица Илинденска, влез втори, спрат 6ти, стан 32ри, влагаш право низ ходник у дневна, ќе ме видиш лежам на двоседот!

Посетено 90 пати