Ваљда не ме шишала како коза?

Девојката ми праќа слика у месинџер од фризерски салон и под неа пишува:

-Ваљда не ме е направила како коза у главата а?

Ја: Неееееее

Аутокоректот го преиначил у: Меееееее

*Ако знаете некој да издава гарсоњера или да бара цимер?

Посетено 123 пати