Вчера решив да гледам телевизија…

Вчера решив да гледам телевизија…

1. Упалив телевизор

2. Саат време вртев по каналите

3. Најдов некој демек интересен документарец

4. Зјапав саат време у мобилен додека траеше

Посетено 81 пати