И најстарата жена на светот лаже за годините!

Гледам вести со татко ми и чичко ми…

Водителката:

-Најстарата жена во светот Чао Ми Јонг од Северно Кјото, денес го прослави 118-от роденден…

Чичко ми:

-Ма лаже, пизда ли и материна, сигурно има 150!!!

Посетено 200 пати