Инстаграм: Патлиѓан супа со Оризарски компир

[fblike]Патлиѓан супа со Оризарски компир, инфектед шампињон и мента индика.     Патлиѓан супа со Оризарски компир, инфектед шампињон и

Прочитај повеќе

Кога Си Фаца На Инстаграм

[fblike] Не е заглавена апликацијата, така стигнуваат лајкови кога имаш осум милиони следачи на Инстаграм. [youtube height=”400″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=1OuKIRMurYQ[/youtube]

Прочитај повеќе

#HeelConcept – Нов Тренд На Инстаграм

 Дали сте веќе приклучenи на трендот? [fblike] Автоиронијата, се чини, стана голем тренд на Инстаграм, а формата во која се

Прочитај повеќе

Посвета На Банкси За Жртвите во Париз

Светot завиткан во црно по трагедијата во главниот град на Франција. На Инстаграмот на Банкси се појави едноставна, но многу

Прочитај повеќе