Децшко јасш сшум од амнестшираиинитее!


Деновиве се возам со такси (оти нели журки ово – оно) за да не возам “под дејство”. Граѓанин на правна држава, бе!
Па си викам што си будала, седни си како личност во своја кола, цивни 5-6 души на пешачки, здени се во некоја кола….. И кога ќе те запре цајкан кажи му: ” Децшко јасш сшум од амнестшираиинитее!

Посетено 362 пати