Се’ е испревртено и нема назад


Инспирирана од вчерашното одбележување на 50 – годишнината од отворањето на нашето школо……Без да западнам во патетичност ќе кажам: имавме топ школо, топ наставници, научивме правопис, математика, природни и општествени науки за вечни времиња, знаеш добиваш 5, не знаеш добиваш 1…Бевме воспитувани да почитуваме и гаиме вистински вредности…..

Затоа сега ни е изеден џигерот😢 Се’ е испревртено и нема назад😢

Посетено 488 пати

The Misfit of Demon King Academy (Dub) Episode 13 at ANIMEFLIX hunter x hunter animeflix

Hori-san to Miyamura-kun (https://animeheaven.pro/m/lQmv) Episode 4 at website https://animeheaven.pro animeheaven one piece