Често ме прашуваат зошто веќе не пишувам статуси. – Дана Прелиќ

Често ме прашуваат зошто веќе не пишувам статуси. Најверојатно изгубив волја откако Катица падна во “презандана”😎 Сфатив дека нема надеж за нас.

Posted by Дана Прелиќ on Wednesday, November 27, 2019

Посетено 419 пати

Watch Hortensia SAGA Episode 3 (https://animeflix.nl/m/vPz6/ep-3) at ANIMEFLIX sites like animeflix

Fire Force (https://crunchyrollfree.com/m/NXz7) Episode 24 at website https://crunchyrollfree.com crunchyroll anime free