Радиоводитељицата ми кажа: -“Ете така ни дојде зимата”

Радиоводитељицата ми кажа:

-“Ете така ни дојде зимата”

Сѐ ме излажа сабајлечки.

Мила, зимата почнува на 21. или 22. декември во толку часот и толку минути…. Кај виде зима на топлово време?!

Оделе ли луѓево во школо?!

Посетено 274 пати