Потпуно се слагам со незадовољството околу немањето на зелен бран на Поголемиве Булевари!!!

Потпуно се слагам со незадовољството околу немањето на зелен бран на Поголемиве Булевари!!! Али никако не можам да разберам, ЗАШО

Прочитај повеќе

Јасно ви е нАли, дека и ‘ваа година нема да не’ биде!

Јасно ви е нАли, дека и ‘ваа година нема да не’ биде! Втор ешалон, доколку не засукаат ракави…нема да мрднеме

Прочитај повеќе

Сречна 2018 свима вама! Нашима! Вољенима

Минатата година. Лани. Уствари вчера де… еуфорија! Еј! Еуфорија! Узбуџење! 31.12! Дртиме по дома. И се избањавме дури, недеља дека.

Прочитај повеќе

Македонија медиумска – земја на импровизации и сензации!

Баба ми ме учеше дека кукањето е лоша работа и дека претставувањето на себе си како жртва е кукавичка позиција.

Прочитај повеќе

Таму кајшто вечно сонце сјае, таму је ФИРОмаЌедоЊа!

Таму кајшто на едно парче земља брутално се кољат кучиња, и кајшто луѓе се пуцаат на секој чекор, кајшо 7-8

Прочитај повеќе

Од страв не ви сметаше ништо!

Дрвја кога сечеа во три ноќе, згради кога никнуваа преку ноќ, возила скапаници кога увезуваа, кинески автобуси кога носеа…..не ви

Прочитај повеќе