Како бе што ќе им се семафорите што ги украле?

Како бе што ќе им се семафорите што ги украле? Па замисли пред вратата од кенефот да ставиш семафор? Па знаеш кога е зафатено. Ако свети жолто значи се бришеш.

Posted by Рубенс Муратовски on Tuesday, April 3, 2018

Посетено 984 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

Fire Force (Dub) Episode 24 at website https://crunchyrollfree.com. See more free crunchyroll premium account

DARLING in the FRANXX (Dub) (https://funimationfree.com/m/Nnrv) Episode 24 at website https://funimationfree.com. See more best anime on funimation 2020