Бате Путин, извини касно видов и одма ти пишам, сме избркале некое дете од твојве

Бате Путин, извини касно видов и одма ти пишам, сме избркале некое дете од твојве, а бе брат не лути се, не е намерно…

Posted by Zanko Zsh Golaboski on Tuesday, March 27, 2018

Посетено 5.226 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!