Ено те мразам

Гледам филм на Телма. Како може ” I fucking hate you” да го преведуваат со “..ено те мразам”?! Кој зборува така на нашиот јазик? Мислам дека треба “проклето те мразам”. Може имате и подобри идеи ? 🙂

Posted by Светлана Сеси Камџијаш on Wednesday, February 28, 2018

Посетено 159 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!