Се возел Амди некоаш у автобус и наеднаш свикал

еј си го загубив топчето…

– Се возел Амди некоаш у автобус и наеднаш свикал еј си го загубив топчето. И почнал да бара. Натаму-наваму, го нема топ…

Posted by Борче Стаменов on Tuesday, March 6, 2018

Посетено 2.396 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!