Блумберг од наше маало

Фото: Роберт Атанасовски

Блумберг од наше маало

Морам да ви го раскажам моето искуство со градоначалникот на Охрид.Одиме денес со колешката за…

Posted by Robert Atanasovski on Thursday, March 29, 2018

Посетено 168 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!