595х90 px-01

Некои наши пејачки се навистина чесни и поштени

[fblike]hit na mesecot- naslovna_majkatiitatkoti
Што бре чесни испаднаа Искра Трпева, Маја Панчева, таа една Христовска од Битола (не Олгица) – видоа дека со години немаат ниеден хит, си се посветија на друго. Со цело срце и душа чекам истото да го направат и Крстана Арнаудова и Елена Петреска. Ќе им олесни и нив
Посетено 1.915 пати (1 денес)

Сашо Христовски

Сашо Христовски

Сашо Христовски

595х90 px-01