Дај бе мести некоја лесна девојка…

Седеме у кафанче, и веќе добро подмачкани, еден другар му вика на друг:

-Дај бе брат мести некоја лесна девојка, а?

Овој другиот:

-Ајде бе, ако сакаш одма, станувај ајде идеме…

Ги нема пола саат, коа еве ти ги, еден пцуе, другиот се смее. Прашувама шо било, како било:

-Зачи како да не пцујам, мрднатиот ме однесе у одделение за лечење од анорексија!!!

Посетено 1.881 пати